Web Analytics

Seri de film open-air, în Parcul Lunca Argeșului

de | 1.08.2023 15:37 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești și prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, sprijină evenimentul „FilmFest ADE Pitești”, organizat de către Asociația „Acționăm. Dăruim. Educăm” Pitești, în Parcul „Lunca Argeșului”, în cele patru weekenduri ale lunii august.

Citește și: Lucrări de frezare și asfaltare pe Bulevardul Republicii, din Pitești


Astfel, în fiecare sâmbătă a lunii curente – serile de 5, 12, 19 și 26 august – vizitatorii parcului și iubitorii de cinema în aer liber se vor bucura de proiecții cinematografice oferite în zona verde dintre hamace și scenă, începând cu ora 20:30. Filmele selectate pentru acest proiect sunt pelicule lansate recent (2022 – 2023) și care au fost recunoscute la nivel internațional pentru calitățile lor artistice, dar și pentru valoarea mesajelor pe care le transmit.

Citește și: Salvamont Argeș, în sărbătoare la Pitești. Câinele Helios, pus să apere mingile șutate la poartă


Programul celor patru seri de film este următorul: 5 august: „Aftersun – A fost odată ca o vară” – dramă (2022) • 12 august: „Ultima noapte – L’ultima notte di Amore” – dramă, thriller (2023) • 19 august: „Străjerii Deltei” – film de aventură cu și pentru copii (2022) • 26 august: „Un beau matin – O dimineață minunată” – dramă romantică (2022).

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole