Web Analytics
scris miercuri, 26.07.2023

Peste 40 de turiști cu toxiinfecție alimentară după ce au mâncat la restaurantul unui hotel din Băile Felix

Peste 40 de turişti cazaţi la un hotel din Băile Felix au chemat ambulanța după ce au avut simptome de toxiinfecţie alimentară. Aceştia s-au trezit în miez de noapte cu dureri insuportabile de stomac, vărsături şi febră, simptome specifice enterocolitei. Mai mulți medici s-au deplasat la fața locului, iar turiștii au fost consultați chiar la recepție. Inspectorii DSP au dat o amendă în valoare de 5.000 de lei, iar bucătăria hotelului a fost închisă.

Peste 40 de turiști cu toxiinfecție alimentară după ce au mâncat la restaurantul unui hotel din Băile Felix

Citește și: Furtună pe Transalpina. O femeie a murit după ce un copac a căzut peste mașină


,,În jurul orei 01.00, azi-noapte, mai multe persoane au acuzat vărsături şi diaree, stare generală alterată, câţiva dintre ei şi cu febră, după cum mi-a comunicat personalul trimis la faţa locului. Ancheta este în derulare. Au fost prelevate probe din mesele oferite ieri la amiază şi aseară şi aşteptăm rezultatele. S-au luat şi probe de la pacienţi. Bolnavii au fost verificaţi de medicii Serviciului de Ambulanţă şi li s-a prescris tratament. Starea lor e mai mai bună. Doar doi au fost trimişi la spital”, a declarat, pentru Agerpres, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bihor, dr. Daniela Rahotă.
În hotel sunt cazaţi momentan aproape 400 de turişti, veniţi cu bilete de tratament. A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili din ce cauză s-au îmbolnăvit turiştii.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *