Web Analytics
scris vineri, 16.06.2023

Trei jucători au plecat de la FC Argeș în ultimele 24 de ore

După ce FC a  retrogradat în liga secundă, jucătorii încep să părăsească unul câte unul clubul. Doar în ultimele 24 de ore, trei fotbaliști și-au încheiat socotelile cu alb-violeții.

Trei jucători au plecat de la FC Argeș în ultimele 24 de ore

Citește și: Răzvan Tunaru, manager sportiv FC Argeş: „Încercăm să construim o echipă cu 99% jucători români, în principal tineri”

După Fabio Vianna, cedat deja la campioana Farul Constanța, alți doi jucători au plecat oficial de la FC Argeș. Paraguayanul David Meza Colli, 34 de ani, unul dintre cei mai vechi jucători din lot, a ajuns la un acord cu șefii pentru încetarea amiabilă a raporturilor contractuale, a postat cluubul pe site. Mijlocașul era unul dintre căpitanii echipei din Trivale.

Totodată, de la Pitești a plecat și Zorhan Bassong (24 de ani), canadianul prezentat cu mare fast în momentul transferului în România. „Clubul nostru și fotbalistul Zorhan Bassong au ajuns la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă. Îi dorim mult succes în carieră!”, au transmis oficialii.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...