Web Analytics
scris vineri, 26.05.2023

SIPA Muntenia anunță un mare miting în Piața Milea

Liderul sindical al SIPA Muntenia,Adrian Voica, anunță, într-o adresă comunicată primarului, Cristian Gentea, sindicaliștii din învățământ vor protesta în Pitești.

SIPA Muntenia anunță un mare miting în Piața Milea

Mitingul și marșul , la care sunt așteptate 3000 de persoane, vor avea loc în Piața „Vasile Milea”miercuri,31 mai,între orele 11,00- 13,00.

Citește și https://jurnaluldearges.ro/arges-inspectorul-general-dumitru-tudosoiu-nu-vrem-sa-fim-considerati-nici-spargatori-de-greva-nici-pro-greva-256730/

Revendicările sunt: respectiv majorarea salariilor din învățământ,plata orelor suplimentare, plata sporilor pentru condiții de muncă și a celorlalte drepturi prevăzute de legislația în vigoare, creșterea anuală a investițiilor în învățământ, renunțarea la aplicația EduSal.

In ziua anunțată, sindicaliștii se vor strânge la sediul ISJ după care vor porni pe următorul traseu: ISJ-str Exercițiu, str Zmeurei, biserica Sf. Ioan, str. Cu.tin Zarnescu, str Victoriei, p.ța.Vasile Milea.Mitingul se va desfășura în fața Prefecturii iar sindicaliștii vorbi de la balconul Casei Sindicatelor.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *