Web Analytics
scris joi, 18.05.2023

Alina Gorghiu, la pas prin Argeş! Avansează proiectele din Tigveni

Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș și președintele interimar al Senatului, a fost în Tigveni, săptămâna trecută, pentru a vedea stadiul proiectelor actuale.
„La pas prin Argeș, alături de primarul Smeu Constantin și viceprimarul Vasile Filip, oameni gospodari care fac o echipă de milioane pentru Tigveni. Aici se vede foarte clar ce înseamnă administrație locală eficientă, pentru oameni! Au fost deja turnați primii kilometri de asfalt din cei 12 km prinși în programul „Anghel Saligny”, lotul Curtea de Argeș-Tigveni din Autostrada Pitești Sibiu avansează și, în curând, vor fi demarate noi proiecte de impact pentru modernizarea și dezvoltarea comunei.
Fie că vorbim de infrastructură rutieră, de programe culturale sau de educație, la Tigveni se fac pași înainte! Și vreau să felicit și întreaga echipă PNL Tigveni care lucrează constant pentru a veni cu idei și proiecte bune pentru toate cele opt sate ale comunei”,
a transmis Alina Gorghiu.
M.S.

Alina Gorghiu, la pas prin Argeş! Avansează proiectele din Tigveni

Citește și Alina Gorghiu: “Din păcate, la momentul acesta nu există o concluzie pe comasarea alegerilor”

Citește și Alina Gorghiu: „Provoc seniorii să fie exemple pe Instagram, pe TikTok, pentru nepoţii lor, pentru toţi tinerii”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită