Web Analytics

Dacia Pitești, reprezentată de președintele-director general al companiei, Nicolas Maure, a oferit Fundației Principesa Margareta a României un nou automobil Dacia Duster, pentru proiectul Tinere Talente

de | 8.10.2015 10:41 | Actualitate

Miercuri, 7 octombrie, la palatul Elisabeta din București a avut loc ceremonia prilejuită de aniversarea parteneriatului de 5 ani dintre Dacia și Fundația Principesa margareta a României, găzduită de Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu. Cu această ocazie, Nicolas Maure, președinte director general Dacia și director general Grup Romania, a înmânat cheile unui vehicul Duster Alteței Sale Principesa Margareta a României. Mașina, oferita drept sponsorizare fundației, este versiuanea Laureate 4×4, culoare gri comete, echipată cu motor TCE 125,euro 6. Începând cu anul 2009, compania Dacia a susținut toate edițiile anuale ale proiectului Tinere Talente, care sprijină financiar și profesional formarea elevilor și studenților muzicieni și artiști plastici. Proiectul este binecunoscut și a atras admirația întregii societăți, fiind un puternic exemplu de altruism și viziune.
La ceremonie, la recepție și la dineul care a încheiat seara, au participat ambasadorul Franței la București, dl François Saint-Paul, reprezentanți ai companiei Dacia, membri ai Comitetului Director și angajați ai Fundației Principesa Margareta a României, precum și ziariști.
Mugurel Mărgărit-Enescu, directorul executiv al fundaţiei, a oferit, în fața invitaților, o diplomă companiei Dacia, pentru a onora astfel generoasa și constanta ei contribuție la dezvoltarea proiectelor caritabile ale fundației Alteței Sale Regale.

A.C

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii