Web Analytics
scris joi, 13.04.2023

Alina Gorghiu i-a primit pe copiii romi la Senat

Ziua Internaţională a Romilor (8 aprilie) a fost sărbătorită în avans de către UNICEF și Senatul României. Astfel, luni, 3 aprilie, la Senat a avut loc expoziție de haine romani realizate de Zita Moldovan, iar vineri, 7 aprilie. 200 de copii romi alături de dascălii lor au fost primiți la Senat de Alina Gorghiu. Elevii de la Școala Gimnazială „Radu Golescu” din Ștefănești, sat Golești, Liceul de Arte „Dinu Lipatti”, Școala Gimnazială „Nicolae Simonide” din Pitești, Școala Gimnazială Mihăești și Școala Gimnazială Merișani au vizitat Parlamentul României, Muzeul Grigore Antipa, Târgul de la Muzeul Țăranului Român și alte obiective din București.

Alina Gorghiu i-a primit pe copiii romi la Senat

„Pentru mine, la Senat, toată săptămâna a fost superbă. Luni am avut marea plăcere de a găzdui la Senat expoziția „Loly” by Zita Moldovan și meșteșugari, iar, în restul zilelor, întâlniri cu elevi excepționali de etnie romă. Le mulțumesc că mi-au arătat cât de bogată e cultura romă și cât a contribuit la cultura și societatea românească!”, a transmis Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu anunță două proiecte PNL: Reducerea TVA la 5% la anumite categorii de produse pentru copii și patru zile de muncă de acasă, lunar, pentru părinții cu copii până la 8 ani

Citește și Alina Gorghiu, mesaj la Cercul Militar Pitești privind pensiile

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită