Web Analytics

Vântul a făcut ravagii în Argeș

de | 29.03.2023 13:01 | Actualitate, Home

Pompierii argeșeni au avut mai multe intervenții ieri, 28 martie, în contextul avertizării meteorologice de cod roșu și cod galben de vânt cu viteze începând de la 50 km/h și care, în unele zone ale județului nostru, puteau depăși și 140 km/h.

Puțin după ora 8 dimineața, pompierii din Tigveni au intervenit la Sălătrucu. Niște cabluri de electricitate căzuseră pe locuințele cetățenilor după ce un stâlp de lemn s-a rupt. A venit și un echipaj specializat de la distribuitorul de energie electrică.

După ora 11, pompierii de la Curtea de Argeș au intervenit în comuna Ciofrângeni, unde, din cauza vântului puternic, un copac s-a rupt și punea în pericol siguranța trecătorilor. Copacul a fost tăiat și a fost adus un utilaj din partea autorităților locale.

După ora 14, pompierii au acționat și în municipiul Pitești, pe strada George Coșbuc, cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime. Elemente metalice s-au desprins de pe acoperișul unei clădiri și puneau în pericol siguranța trecătorilor. Au fost înlăturate cu ajutorul unor echipamente speciale din dotarea autospecialei.

Citește și Români morți în Franța după o urmărire ca-n filme. Momentul, transmis pe Facebook

Pompierii au intervenit și după ora 18, în Moșoaia, pe strada Dealu Viilor, unde un stâlp de electricitate s-a înclinat din cauza vântului puternic și exista riscul de a se rupe.

La ora 19, pompierii au intervenit în municipiul Câmpulung, pe strada C. Constantinescu, și au fixat, pe acoperișul unui bloc, niște foi de tablă desprinse.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *