Web Analytics
scris miercuri, 08.03.2023

Soția româncă a patronului de la Ferrari, apariție surprinzătoare la prima cursă de Formula 1

Piero Ferrari, 77 de ani, și Romina Gingașu, românca în vârstă de 34 de ani, cu care moștenitorul și patronul Ferrari s-a căsătorit în 2021, au apărut împreună, în weekend, la Formula 1, în Bahrain, conform gsp.ro. Românca a făcut furori alături de miliardarul care îi e partener.

Soția româncă a patronului de la Ferrari, apariție surprinzătoare la prima cursă de Formula 1

Citește și: Curtea de Apel a recunoscut că directorii Hexi Pharma trebuiau să meargă la închisoare, dar că faptele s-au prescris

Îmbrăcată într-o rochie neagră, de lungime medie, Romina Gingașu a pășit pe pista încinsă de la Formula 1. Soția milionarului și-a accesorizat ținuta cu o curea galbenă „Ferrari”, dar și cu o geantă de dimensiune medie, în valoare de câteva mii de euro, creată de brand-ul Louis Vuitton. Românca s-a lăudat cu apariția ei și a soțului miliardar la Formula 1 printr-o postare pe Instagram.

Citește și: Fostă sportivă, proteste la Parlament: “Trăiesc cu o pensie de 1.100 de lei”

Piero Ferrari, italianul cu o avere estimată la 4,5 miliarde de dolari, s-a căsătorit în mare secret cu Romina Gingașu, în 2021, în Capri. Cei doi și-au organizat nunta în mare discreție, în sudul Italiei. Nici măcar invitaţii nu au ştiut la ce eveniment au fost invitați.. Îndrăgostiții s-au cunoscut în 2016, când ea era agent de vânzări și încerca să îi vândă miliardarului un avion.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...