Web Analytics

Marius Croitoru, după remiza cu Rapid: „E mai bine să iau gol  în minutul 1, decât în minutul 90”

de | 5.12.2022 08:24 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeș și Rapid au remizat, scor 1-1, în etapa cu numărul 19 din Superliga. Antrenorul argeșenilor, Marius Croitoru, s-a declarat mulțumit de prestația elevilor lui.

Citește și: Schimbări în Sănătate: pacienții care aleg un anumit medic la stat vor plăti pentru acest serviciu

„Dacă e să luăm prima repriză, putem spune că e un punct echitabil. Dacă luăm repriza secundă separat, putem spune că meritam victoria. Ne apropiem de ceea ce îmi doresc eu. Avem ocazii, marcăm. E mai bine să iau gol în minutul 1, decât în minutul 90. Sigur, nu a fost plăcut, dar e acceptabil. Greab a greșit, nu e un copil de 17 ani, nu e la primul meci în Liga 1. Dar e un jucător și un băiat important pentru echipă.

Le-am spus că merită felicitați pentru atitudine, pentru încrederea de care au dat dovadă. Trebuie să înțeleagă că suntem la FC Argeș, e un club mare și trebuie să facem spectacol meci de meci! E clar că declarativ sunt 8-10 echipe care se bat la play-off. Mai rămân maxim două locuri vacante acum. Cele 9 meciuri rămase vor fi foarte grele, se vor împărți multe puncte. Sincer, în Cupă nu prea aș mai spera la un loc de calificare. O calificare ar fi de domeniul dorinței”, a spus Marius Croitoru la „Fotbal Show”.

Citește și: Pitești. Pieton lovit mortal de un camion

În legătură cu zvonurile legate de revenirea sa FC Botoșani, antrenorul a declarat:  „E clar că ține de latura noastră umană să ne amintem de oamenii care ne-au făcut bine și unde ne-am simțit bine. Dar în momentul acesta am contract cu FC Argeș, nu se pune problema. Vom vedea pe viitor. Nu, nu m-aș putea despărți în iarnă în funcție de rezultate. E simplu, eu am antrenat deja două echipe. Regulamentul nu îmi permite”.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *