Web Analytics
scris marți, 15.11.2022

A fost finalizată expertiza psihiatrică în cazul criminalului din Bascov

În august, cinci persoane din comuna argeșeană Bascov au fost omorâte chiar de un membru al familiei. Bărbatul, aflat în evidența medicului cu probleme psihice, și-a omorât părinții, sora, nepoata de doar 5 ani și fratele. Detalii, AICI.

A fost finalizată expertiza psihiatrică în cazul criminalului din Bascov

Ulterior, bărbatul a fost găsit în pădure și arestat preventiv din 10 august a.c.. Ultima prelungire a arestului preventiv, dispusă de instanţa de judecată, este valabilă până la data de 7 decembrie 2022 inclusiv. Expertiza medico-legală psihiatrică este finalizată și a fost realizată de o comisie de la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”.

Citește și Criminalul din Bascov a fost trimis în judecată. Ce arme a folosit

„Aducem la cunoştinţa publică faptul că, la acest moment, expertiza medico-legală psihiatrică, dispusă a fi efectuată în cauză, a fost finalizată prin raport de expertiză întocmit de o comisie medico-legală psihiatrică din cadrul Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” Bucureşti, raport de expertiză care a
fost depus la dosar şi a făcut obiectul comunicării către inculpat, odată cu aducerea către acesta la cunoştinţă şi a altor măsuri procesuale dispuse de procuror, pentru exercitarea deplină de către acesta, asistat de avocat, a drepturilor procesuale. Faţă de conţinutul şi concluziile Raportului de expertiză medico-legală psihiatrică nu se constată în cauză, la acest moment, cauza de neimputabilitate (nerăspundere, n. r.) prevăzută de art. 28 Cod penal – iresponsabilitatea, care să împiedice exercitarea în continuare a acţiunii penale”
, regăsim în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș. Cu alte cuvinte, inculpatul va fi tras la răspundere. Citește și Criminalul de la Bascov și-a plănuit atacul de 26 de ani

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *