Web Analytics
scris miercuri, 10.12.2014

Gala „Argeşeni în lume” la Hotel Victoria

Producătoarea emisiunii Argeșeni în lume de la postul Argeș TV, Lavinia Năstase, încununează o perioadă de succes a emisiunii cu un eveniment deosebit dedicat argeșenilor care au făcut cinste Argeșului și au avut o activitate bogată în țară sau în afară ducând cu  cinste în lume numele locurilor natale.
Astfel, joi, 11 decembrie, de la ora 19.00, la Hotel Victoria va avea loc „Gala Argeșeni în lume” care se va bucura de prezența unor oaspeți de afară, conducători ai unor asociații din Diaspora sau oameni de cultură. Evenimentul care este organizat de Asociația Cealaltă Românie în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș sub brandul „Argeșul frumos” va cuprinde, în afară de momentele de laudatio, pe secțiuni, în onoarea unor personalități, multă muzică tradițională de calitate în interpretarea tarafului Cătălin Iancu, sub bagheta dirijorului urmând să evolueze, Cătălin Iancu, copilul minune al țambalului, Ionuț Cârstea la nai, Petrișor Mihalcea, Victoraș Buștean precum și îndrăgita interpretă Ana Maria Cârstina. A.C.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...