Web Analytics
scris duminică, 27.02.2022

DGA Covasna: Agent de poliție brașovean prins în flagrant în timp ce lua mită

Miercuri, 23 februarie 2022, polițiști anticorupție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Covasna, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, au prins în flagrant de luare de mită un agent de poliție din cadrul I.P.J. Brașov – Secția 3 Poliție – Compartimentul Siguranță Publică și Patrulare.

DGA Covasna: Agent de poliție brașovean prins în flagrant în timp ce lua mită

Citește și: Înainte de a fi găsit mort, Bolovan a fost bătut crunt şi aruncat de la o înălţime de trei metri

            În cauză, dosarul penal a fost inițiat ca urmare a unei sesizări transmisă unității de parchet de către D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Covasna, referitoare la îndeplinirea/neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu de către agentul de poliție, în cazul constatării unor încălcări ale normelor la regimul rutier, în urma căreia procurorul de caz a dispus activități de procedură penală în vederea realizării probatoriului.

Citește și: Patronul fabricii Zaris: „Vin seara la firmă şi mi-e frică să nu apară Crăciun de undeva, cu maşina! Mi-e frică şi pentru fetele mele şi soţie”

            Astfel, în cursul zilei de 22 februarie a.c., polițistul a depistat o persoană care a săvârșit o contravenție în trafic și, pentru a nu aplica sancțiunea corespunzătoare, a stabilit o întâlnire pentru data de 23 februarie, când a fost prins în flagrant în timp ce primea suma de 700 de lei cu titlu de mită.

            În cauză s-a beneficiat de sprijin din partea I.G.P.R.  – D.O.S. Brașov.

         Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Păi și pe șefii lor când hau k ei sunt adevărații beneficiari ai foloaselor și malaiului asa e în toate instituțiile de stat

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *