Web Analytics

Proiect pilot lansat de ANP – Cumpărături on-line pentru deţinuţi

de | 9.02.2022 11:40 | Actualitate, Politica si Administratie

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) a anunţat, miercuri, că Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a demarat un proiect pilot care vizează realizarea de cumpărători online pentru deţinuţi.

Citește și: ISU Argeș: ”Fii preventiv! Ia-ți toate măsurile de siguranță!”

”Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) are în pilotare activitatea “cumpărături on-line pentru deţinuţi”. După pilotare, sindicatele vor solicita ANP să facă o analiză comparativă şi să stabilească care metodă este mai eficientă şi mai puţin solicitantă pentru poliţiştii de penitenciare”, a transmis printr-un comunicat, miercuri, FSANP.

Anunțul privind acest proiect pilot va fi promovat pe site-ul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor

”Directorul general Dan Halchin a transmis organizaţiilor sindicale că Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a informat toate penitenciarele în ceea ce priveşte promovarea anunţului pentru acest demers, pe site, cu precizarea tuturor condiţiilor ce necesită a fi îndeplinite de către firmele interesate”, au mai precizat sindicaliştii.  

Citește și: Cătălin Andrei, consilier local PNL Bascov: ”Primarul de la Bascov a cerut, președintele CJ i-a dat gaura de la covrig!”

Potrivit acestora, unul din avantajele acestei iniţiative este acela că ”se diminuează foarte mult problema preţurilor exagerate practicate de punctele comerciale, ca urmare a competiţiei care s-a creat între agenţii economici”. ”De asemenea, în cazul penitenciarelor cu uşile închise, prin activitatea de cumpărături on-line se câştigă foarte mult timp”, au mai precizat sindicaliştii. 

Foto: arhivă – Penitenciarul Colibași

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *