Web Analytics

Centrală termică performantă la Baza Salvamont de la Nucșoara

de | 23.11.2021 14:12 | Actualitate

Astăzi a fost pusă în funcțiune o centrală termică la baza de salvare montană de la Nucșoara. Întreaga investiție a costat aproximativ 30.000 de lei. Jumătate din sumă a fost obținută în urma sponsorizărilor, iar restul prin finanțare venită de la Consiliul Județean Argeș.

Citește și: Primarul Piteştiului face dezvăluiri şocante / Gentea acuză! Recepţia la blocul Titidan s-a semnat fix în ziua în care el era în concediu

„Pentru noi achiziția acestei centrale termine ne este de mare ajutor pentru că până acum încălzirea o asiguram cu lemne și întâmpinam mari probleme în procurarea acestora. În plus, a crescut și gradul de confort, fiind asigurată o temperatură constantă în bază, iar salvatorii montani care se întorc din patrulă sau misiuni pot găsi o temperatură ambientală normală”, a precizat Cristi Toma, Șef Serviciu Administrativ- Financiar contabil- Resurse umane în cadrul Salvamont Argeș.

 

Formația Nucșoara are în administrare Baza Salvamont Nucșoara și refugiul Fereastra Mică. Formația intervine dinspre vest din muchia Moliviș – Țuica – Picuiata, până în muchia care coboară din Curmătură Brătila – Oticu – Păpău – sat Slatina.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii