Web Analytics

Scos din casa de oaspeţi a Câmpulungului, Ţâroiu o face obraznică pe Lasconi

de | 17.02.2021 11:29 | Actualitate, Politica si Administratie

„Cheia” iubirii de ”carte” a fost schimbată de primarul Câmpulungului, care a lăsat fără ”lectură” mai mulți beneficiari ai casei de oaspeți a municipiului. Ultima razie a Elenei Lasconi a vizat un etaj al unei clădiri din centru, acolo unde a fost amenajat un spațiu de cazare pentru cei invitați la diverse manifestări organizate sub poale de Măgură, și s-a soldat cu schimbarea încuietorii.

Lasconi: „Nu e treaba mea ce intenții are Țâroiu”

Nu de alta, dar, susține primarul Lasconi, folosind ca sursă ”gura târgului”, în pofida invocării dese, pentru ziariști, a necesității celor ”trei surse”, oaspeți ai locului au fost chiar localnici de vază, precum fostul primar Liviu Țâroiu, Mugurel Minciună, fost șofer de primar, acum primar ales al Cetățeniului, Sergiu Cicu, fost consilier local, și Nicolae Alexe, managerul suspendat al Spitalului Municipal. Și au fost și alții, cică, dar pe aceia nu ni i-a mai spus.
Cu cheile în mână, noul primar al Câmpulungului a acaparat din nou online-ul. Acum, cheile de la casa de oaspeți le ține ea, ca să evite accesul intrușilor.
Doar că fostului primar nu i-a picat prea bine toată această tevatură. ”E o obrăznicie ce face. De fapt, nu are ce face! Acolo sunt 4 camere, 8 locuri și am folosit spațiul pentru a caza artiști și personalități diverse. Eu ajungeam acolo doar când îi însoțeam, îi conduceam. În rest… ce să fac eu cu cheile?! Cheile erau la poartă sau la administrator”, a reacționat Liviu Țâroiu, care ne-a declarat că o va da în judecată pe Elena Lasconi pentru defăimare. Întrebată despre acest lucru, ne-a declarat „lasconic” primarul Lasconi: ”Nu e treaba mea ce intenții are Țâroiu!”.

A amendat-o, acum o dă în judecată

Cazul casei de oaspeți a fost încă o ocazie pentru o confruntare directă Lasconi – Țâroiu. Prima s-a consumat în iulie anul trecut, atunci când fostul primar a dispus amendarea actualei primărițe cu 500 de lei pentru afișaj neautorizat. Elena Lasconi reacționase atunci protestând față de posibila amenajare la Câmpulung a unui incinerator de resturi animale. Ea a cerut instanței anularea procesului-verbal de contravenție și a avut câștig de cauză. Totuși, Primăria Câmpulung, prin Poliția locală, a apelat decizia Judecătoriei, finalul litigiului fiind programat pentru luna aprilie.

Citește și Elena Lasconi, din nou în top pe google, după ce a pus fiola unui subordonat

Citește și A început războiul: Elena Lasconi-amendată de primarul Câmpulungului

Citește și Lăsconi contraatacă! Un nou episod din filmul demiterilor de la Câmpulung

*** *** *** *** *** *** ***

Pamflet. Culisele utilizării cheilor de la casa de oaspeţi

Scandalul folosirii casei de oaspeți a Primăriei Câmpulung și de alte persoane decât ”oaspeții” este deja un subiect viral, mulțumită Elenei Lasconi. Dar, în timp, au ieșit la iveală și alte amănunte. O firmă de detectivi particulari cu salarii de bugetari a întocmit un raport complet asupra cazului. Așa că… iată câteva detalii despre acțiunile desfășurate acolo.
# Liviu Țâroiu, Mugurel Minciună, Nicolae Alexe și Sergiu Cicu aveau chei de la casa de oaspeți, susține Elena Lasconi. Oamenii se adunau acolo ori de câte ori le permitea programul, adică destul de des, și jucau tabinet și popa-prostu. În prima jumătate a anului trecut, ieșea mereu Alexe, apoi a pierdut șefia Spitalului Municipal, apoi ieșeau la popa-prostu, pe rând, Țâroiu și Cicu, așa că au pierdut alegerile. Minciună îi „făcea” mereu, apoi a ieșit și el. Nu popa-prostu, ci primar la Cetățeni.
# Cei patru foloseau spațiul și ca loc de acordare a asistenței de urgență. Cum vedeau că o femeie dă ochii peste cap, cum o duceau la casa de oaspeți să îi acorde prim-ajutor masculin. Rapid, dar eficient!
# Primul care a avut cheia în ultimul timp a fost Liviu Țâroiu. Fostul primar se întorcea într-o zi de la ”Piatra Craiului” și îl scăpa. Cum n-avea schimbat, un leu, să se ducă în Grădina Publică, a cerut cheia de la casa de oaspeți.
# Cu Nicolae Alexe a fost altfel. Locuitor al Piteștiului fiind, când i se lua de făcut naveta, înnopta în casa de oaspeți. Sperios fiind din fire, ruga câte o colegă din administrativul spitalului să îl însoțească, să doarmă cu curaj.
# Elena Lasconi s-a văitat mereu că nu are apă, canalizare și gaze pe strada pe care locuiește. Așa că a luat cheile de la casa de oaspeți. E în centru, are utilități, deci merge un duș rapid și o omletă între perioadele în care e ”superocupată”.
# Noul primar va desființa, cândva, casa de oaspeți. Adeptă a digitalizării în toate cele, le sugerează celor patru foști posesori de cheie sexul virtual, iar primărița va caza oaspeții Câmpulungului direct în spațiu. În spațiul virtual, evident!
# O angajată importantă din primăria Câmpulung a mărturisit unui preot la spovedanie, când stătea în genunchi, că la angajare te testează mulți bărbați!
Cătălin Ioan Butoiu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

3 Comentarii

  1. Ce te poți astepta de la o usr-istă….

  2. Jenant! Apucături și curiozitate de mahalagioaică fără carte, hal de primar care nu a făcut nimic până acum, doar sclipici publicitar ieftin ca la Tv-ul care a format-o. Se vede că habar nu are de administrație. Felicitări câmpulungenilor care au ales-o!

    • Ma tu fan al marelui Tarloi?
      Mai terminati cu apucaturile astea. E rau ca le taie craca la imbecilii care au mancat banii de la populatie ca sa aiba unde sa se duca ei cu tot felul de domnisoare?
      Campulung arata ca dupa razboi. Pleci de la Pitesti e OK. Treci prin diverse comune- drum fain, chiar si ceva alei pietonale. Ajungi la Campulung si ai dat de transee.
      Sa va duceti dupa fostul primar daca aveti probleme cu faptul ca a intrat actualul primar sa faca curat dupa toti sobolanii!