Web Analytics
scris joi, 08.10.2020

Georgescu şi Stroe, doi dintre primarii performeri ai PSD la alegerile locale

Ion Georgescu și Dan Stroe, doi dintre câștigătorii categorici ai alegerilor locale din data de 27 septembrie în județul Argeș, au susținut luni o conferință de presă la sediul PSD Argeș. Ion Georgescu a fost reales primar al orașului Mioveni cu 72% din voturi, fiind în topul național al primarilor de oraș din punct de vedere al scorului obținut, în vreme ce Dan Stroe, ales pentru al doilea mandat cu peste 66% dintre voturi, și-a consolidat poziția de prim-gospodar al comunei Bradu.

Georgescu şi Stroe, doi dintre primarii performeri ai PSD la alegerile locale

Ion Georgescu: „Mioveniul m-a ales cu 72% din voturi”

„Sunt sigur că în acest mandat voi realiza 100% din ceea ce mi-am propus, așa cum în mandatul anterior am făcut chiar mai mult decât am promis. La Mioveni, la o prezență de circa 42%, am obținut mandatul de primar cu 72% din voturi și PSD are 13 consilieri din 19. PSD Argeș are acum președintele Consiliului Județean, majoritatea în CJ, plus 71 de primari aleși. Echipa de conducere și-a îndeplinit obiectivele, iar pentru acest lucru îi felicit pe Ion Mînzînă (președinte), pe Cristian Gentea (președinte executiv) și pe Simona Bucura Oprescu (secretar executiv și șef de campanie)”, a spus Ion Georgescu.

Dan Stroe: „La Bradu, PSD a obținut 10 mandate din 15”

„Pot spune că la Bradu au fost câteva recorduri la alegerile locale. Pentru prima dată după 1990, prezența la Bradu a fost foarte mare, peste 4.000 de oameni mergând să voteze. În al doilea rând, este pentru prima dată când un partid obține atât de multe mandate de consilieri: în cazul de față, PSD a obținut 10 mandate din 15, deci avem majoritatea necesară pentru a ne duce la bun sfârșit proiectele. Le mulțumesc brădenilor că au avut încredere în mine, că au apreciat seriozitatea mea și a colegilor mei. A fost o campanie cu atacuri urâte la adresa mea și a membrilor familiei mele, dar brădenii au văzut că m-am ținut de cuvânt și ceea ce am promis am realizat”, a declarat Dan Stroe.
M.S.

Distribuie!

0 Comentarii