Web Analytics

Concursul Național de Fotografie 2020 online la Casa de Cultură a Studenților Pitești

de | 25.09.2020 11:15 | Actualitate

 

Casa de Cultură a Studenților Pitești sub egida Ministerul Tineretului și Sportului invită tinerii artiști cu vârste între 14-35 ani să participe la Concursul Național de Fotografie 2020 – online. Concursul se va organiza în perioada 25 septembrie-4 noiembrie. Câștigătorii vor fi recompensați cu premii inedite. Tema acestei ediții este: ”Momente din viața cotidiană”.

Concursul Național de Fotografie 2020 – online asigură o interfață între tinerii și studenții talentați din domeniul artei, public şi critici din domeniul artei fotografice. Astfel, prin aducerea la acest concurs, în juriu, a unor nume consacrate din domeniu, tinerii și studenții talentați pot face următorul pas într-o carieră. V

Se vor acorda trei premii: I, II și III. Câștigătorul premiului I va fi recompensat cu un obiect din domeniul fotografiei. Toți participanții vor primi diplome. Toate fotografiile vor fi publicate pe pagina de Facebook a instituției. Juriul va fi compus din 3 membri, oameni cu vechime în fotografie și reprezentanți ai CCS Pitești. Juriul va desemna câștigătorii în funcție de calitatea creațiilor expuse și se vor acorda premii.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii