Web Analytics

La Topoloveni, motomania a făcut uitată pandemia

de | 16.09.2020 17:39 | Actualitate

# „Archangels Motor Fest” a fost primul festival din Argeș în aer liber în 2020
„Archangels Motor Fest”, festival cu motoare și muzică rock în Târgul Cârcinov din Topoloveni, primul organizat în aer liber în Argeș în acest an și primul festival moto din 2020 la noi în țară. A avut loc vineri și sâmbătă, 11 și 12 septembrie, în limita a 500 de participanți și cu respectarea tuturor restricțiile în vigoare. Organizat în doar 11 zile, pentru că situația epidemiologică a fost imprevizibilă în Argeș, festivalul s-a putut realiza și prin implicarea Primăriei Topoloveni, a Consiliului Local, a Casei de Cultură „Preot Ion Ionescu” din localitate și a Centrului Cultural Județean. La fel ca anul trecut, Jurnalul de Argeș a fost partener media al festivalului.

Vineri seara – 11 septembrie – au concertat trupe precum Talisman și Fără Vise. La finalul concertului Talisman, primarul Gheorghiță Boțârcă, în ţinută de moto-rocker, cu vestă de piele și eșarfă pe cap, a urcat pe scenă și i-a oferit liderului trupei, Alin Oprea, o plachetă din partea clubului Archangels MC Topoloveni.
Conform tradiției, parada moto a avut loc loc în ziua de sâmbătă pe străzile orașului Topoloveni și a fost transmisă live pe Antena 3, la buletinul orei 16:00. Reporterul piteștean Andrei Grigore, membru al clubului, a prezentat parada chiar de pe motocicletă, în fruntea coloanei de zeci de membri ai clubului, care se deschidea cu primarul Gheorghiță Boțârcă în stânga, în vestă și cu cască de Archangels pe cap, iar în dreapta cu președintele clubului, Cosmin Sîrbu.
Sâmbătă seara au concertat două trupe locale, Sons of evil și Acoustic Undercover, apoi au urmat concertele greilor. Ne referim la Dan Helciug, împreună cu My Queen – Tribute Queen, iar la final băieții de la Trooper, care au făcut un show de zile mari. La finalul recitalului marca Dan Helciug, pe scenă au urcat membrii clubului, printre care și primarul, care au oferit două veste Archangels, una lui Dan și alta lui John Gligăneanu, sponsor al evenimentului, patronul rețelei de magazine Prima Market. La finalul show-ului de sâmbătă, cei de la Trooper i-au invitat pe scenă pe membrii clubului Archangels MC Topoloveni, în frunte cu primarul, și au cântat împreună. Seara s-a încheiat cu un foc de artificii.
La „Archangels Motor Fest”, printre spectatori s-au aflat și vicepreședintele Consiliului Județean, Ion Mînzînă (care a fost prezent și anul trecut, la prima ediție), deputatul Simona Bucura Oprescu, celălalt vicepreședinte Marius Nicolaescu, prezent chiar pe motocicletă, Adrian Bughiu, fost subprefect, dar și Maria Dinu, administratorul public al județului.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii