Web Analytics

8 incendii de vegetaţie uscată, în Argeş

de | 23.03.2017 12:10 | Actualitate

IncendiuMaracinisuri

Miercuri, pompierii argeşeni au intervenit pentru a stinge nu mai puţin de opt incendii de vegetaţie uscată.


Unul dintre acestea s-a produs în comuna Arefu, unde au ars aproximativ 2.500 mp de vegetație uscată.
Şi în comuna Bradu au intervenit trei echipaje de pompieri cu trei autospeciale cu apă şi spumă, pentru a stinge un incendiu de vegetație uscată, pe DN 64 B. Au ars aproximativ 7.000 mp de vegetație uscată și mărăciniș, pompierii stabilind că focul s-a aprins de la o ţigară aruncată la întâmplare.
Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în comuna Merișani, pentru a stinge un incendiu în care au ars 4000 mp de vegetație uscată. Un incident similar a avut loc şi la Moșoaia, unde pompierii piteşteni au reuşit să stingă flăcările care au cuprins 2000 mp de vegetație uscată și gardul din lemn aflat în vecinătate.
În comuna Vedea, pompierii au reuşit să stingă un incendiu izbucnit la vegetația uscată, cu posibilități de propagare la o locuinţă. Au ars aproximativ 100 mp de vegetație uscată în spatele unei case.
La Priboieni, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni a stins flăcările izbucnite la vegetația uscată, cu posibilități de propagare la pădurea învecinată. Au ars 500 mp de vegetație uscată, pompierii stabilind că sursa de aprindere pentru a genera incendiul a fost folosită intenţionat.
Pompierii argeşeni au mai intervenit pentru stingerea unor incendii la Berevoești, unde au ars 300 mp de vegetație uscată şi la Topoloveni, unde flăcările au mistuit 2 ha de vegetație uscată și mărăciniș, existând riscul de propagare a focului şi la pădurea învecinată.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii