Web Analytics

8.000 de sarmale au fost oferite invitaţilor de Ziua Comunei Suseni

de | 28.06.2017 23:12 | Politica si Administratie

17 01Ca în fiecare an, autoritățile locale de la Suseni în frunte cu primarul Doru Radu au fost la înălțime în ceea ce privește organizarea Zilei Comunei Suseni. Ajunsă la ediția a XIII-a, sărbătoarea comunei a fost luată cu asalt de mii de localnici și nu numai.

De asemenea, nici oficialitățile județene nu au lipsit de la acest eveniment, prefectul Emilian Dragnea, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mânzână, senatorul Iani Popa, deputatul Dănuț Bica și președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu au ținut să fie alături de primarul Doru Radu și cetățenii comunei Suseni.

17 02„Ediția XIII a Zilei Comunei Suseni a început cu serbarea de final de an a elevilor de la cele trei școli de pe raza comunei Suseni, a urmat deschiderea cu participarea oficialităților județene, un te-deum susținut de preoți, o paradă a costumului popular, zic eu foarte interesantă, prezentată de dna învățătoare Braniște Eleonora și un recital al unui tânăr naist, Gabriel Crivăț.

17 03De asemenea, a susținut un recital de excepție Valentin Zamfira, iar apoi tineri din localitate au interpretat diferite cântece populare. Ziua comunei a culminat cu jocul de torțe, focul de artificii și recitalul Sandrei N. Ca în fiecare an, am oferit cetățenilor și invitaților deja vestitele sarmale de la Suseni. A fost vorba de circa 8.000 de sarmale. Am premiat șapte cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Vreau să vă spun că am premiat un cuplu care a împlinit chiar 64 de ani de căsătorie. De asemenea, am premiat-o și pe Boncescu Gherghina, localnică care a împlinit venerabila vârstă de 101 ani”, ne-a declarat Doru Radu, primarul comunei Suseni.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole