Web Analytics

70 de piloți înscriși până acum la Trofeul Câmpulung Muscel la Viteză în Coastă

de | 19.09.2019 12:54 | Actualitate

 

Aproximativ 70 de piloți s-au înscris până acum la Trofeul Câmpulung la Viteză în Coastă, ajuns la cea de a opta ediție! Cele mai importante nume din circuitul național de Viteză în Coastă se vor confrunta week-end-ul viitor la Câmpulung, într-o etapă care se poate dovedi decisivă pentru adjudecarea titlului la principalele categorii.

În perioada 21-22 septembrie 2019, Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel, al Primăriei Lerești și al Consiliului Județean Argeș, organizează Trofeul Câmpulung Muscel 2019, contând ca etapa a VIII-a în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop.

Ca de obicei, pilotul piteștean Valentin Porcișteanu și-a anunțat prezența pe traseul de trei kilometri de pe drumul județean Lerești-Voina. Tot din postura de forlighter dar, de data aceasta, el își va seta bolidul, Citroen C3R5, pentru confruntarea finală de la Cluj, unde poate câștiga un nou titlu de campion național la raliu.

Anunţăm participanţii la trafic că drumul judeţean 734 Lereşti- Voina va fi închis circulaţiei sâmbătă şi duminică (21 şi 22 septembrie 2019) între orele 8 și 19. În cazuri de urgenţă, circulaţia se poate redeschide.

Spectatorii și sportivii care vor veni pe DN 73 dinspre Brașov și dinspre Pitești spre Câmpulung trebuie să ia în calcul între 30 – 60 de minute de întârziere, având în vedere lucrările de reabilitare de pe drumul național, lucrări unde sunt instalate semafoare.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole