Web Analytics
scris luni, 10.05.2021

60 de bilete de tratament balnear sunt disponibile la Casa Județeană de Pensii Argeș

Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că la sediul instituției s-a afișat repartiția biletelor de tratament balnear pentru seria 5, cu date de plecare în perioada 24 – 28 mai 2021.

60 de bilete de tratament balnear sunt disponibile la Casa Județeană de Pensii Argeș

Repartiția poate fi consultată și pe site-ul instituției www.cjparges.ro

Pentru această serie i-au fost repartizate 185 bilete de tratament balnear în stațiunile 1 Mai, Amara, Bala, Buziaș, Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Mangalia, Neptun, Olănesti, Pucioasa, Saturn, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol,  Tușnad, Vatra Dornei.

Eliberarea biletelor se face în perioada 7 – 17 mai 2021, conform planificării care este anuntață telefonic fiecărui beneficiar.

 

 

CITEȘTE ȘI: Medicul șef al Secției Boli Infecțioase din Pitesti, despre pericolul din această dimineață: „Ne-am mobilizat corect, dovadă că nu s-a ajuns la consecințe mai grave”

 

 

 

Au ramas 60 de bilete pentru care nu au fost solicitari în stațiunile: Amara, Bala, Buziaș, Covasna, Geoagiu, Moneasa, Neptun, Olănești, Pucioasa, Saturn, Slănic Prahova, Tușnad. Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției  de asigurări sociale  din luna anterioară celei în care se face repartiția.

 

 

CITEȘTE ȘI: Război în Muscel: Ţâroiu se luptă cu Lasconi pentru poliţiştii locali

 

 

 

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii aprilie 2021 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Distribuie!

0 Comentarii