Web Analytics

Medicul șef al Secției Boli Infecțioase din Pitesti, despre pericolul din această dimineață: „Ne-am mobilizat corect, dovadă că nu s-a ajuns la consecințe mai grave”

de | 9.05.2021 12:07 | Actualitate

A fost pericol de incendiu în această dimineață, în Secția de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești.
În jurul orei 4:30, într-unul din saloanele în care sunt tratați pacienți diagnosticați cu noul coronavirus a fost semnalat miros de fum. Cadrele medicale au acționat imediat.
Prelungitorul care alimenta cu electricitate un concentrator de oxigen a fost scos din priză și, astfel, evitată producerea un incendiu.
La fața locului au fost chemați reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș care au constatat că nu sunt probleme. De asemenea, echipa care asigură continuu mentenanța a stabilit că prizele de oxigen sunt funcționale, singura defecțiune fiind la acel prelungitor care a fost înlocuit. Incidentul nu s-a soldat cu pagube materiale și nu au existat nici victime.

Referitor la pacienții care se aflau în salon, este vorba despre două femei, acestea au fost mutate imediat, fără ca starea de sănătate să le fie afectată de acest incident.

CITESTE SI Pericol de incendiu în această dimineață, la secția de Covid-19 a Spitalului Județean Pitești

,, Cele doua paciente au fost mutate într-un salon care are și oxigen, una din paciente avand nevoie mai mare de oxigen”, precizează medicul Camelia Constantin

Aceasta a declarat că nu s-a speriat deoarece s-au mobilizat cu toții foarte repede și bine și nu s-a ajuns la consecințe mai grave:” În timpul nopții nu e tocmai o plăcere să ai un eveniment dar eu zic că lucrurile au decurs bine, ne-am mobilizat corect, dovadă că nu s-a ajuns la consecințe mai grave”, a mai adăugat medicul șef al secției Boli Infecțioase pentru sursata.ro.

sursa foto/sursata.ro

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii