60.000 bulbi de lalea plantaţi în Parcul Lunca Argeşului pentru Simfonia Lalelelor 2022

de | 24.03.2022 13:11 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Ajunsă la cea de-a 45-a ediție, Simfonia Lalelelor va avea loc în perioada 15-17 aprilie, sub tematica ”Bloom of Honor – Înflorirea speranței”. Vedeta din acest an este planta ce poartă numele municipiului: Tulipa Pitești, cel mai nou soi de lalea creat în Olanda, pe care Piteștiul l-a primit în luna aprilie a anului trecut.
Locația de desfășurare a evenimentului a fost schimbată, astfel că, în acest an, Simfonia se va organiza în Parcul din Lunca Argeșului, acolo unde au fost plantați 60.000 de bulbi de lalea.

Sărbătoarea florilor va aduce în plus evenimente culturale – conferințe, lansări de carte – și divertisment, creații ale artiștilor florali, zonă de food și de picnic, dar și spectacole în aer liber.
De altfel, florile vor putea fi admirate în parcurile și spațiile verzi din toate zonele municipiului, anul acesta fiind plantați aproximativ 160 de mii de bulbi de lalea, alături de alte flori de sezon.

Citește și Schimbare de locație pentru Simfonia Lalelelor

Citește și Pastila de frumos. Umbre ale Simfoniei Lalelelor, necunoscute de marele public

Acest articol este despre: parcul lunca argesului,simfonia lalelelor

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Film în premieră la Cinematograful ”București”
Film în premieră la Cinematograful ”București”

Sâmbătă, 9 iulie 2022, ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi proiectat, în premieră, filmul „Copilul teribil”, cu Oliver Masucci, Hary Prinz, Katja Riemann, Felix Hellmann și Anton Rattinger în rolurile principale, în regia lui Oskar Roehler. Filmul a...

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...