Web Analytics
scris joi, 31.08.2023

6.000 de persoane au sărbătorit ziua comunei Bascov

Localitatea Bascov a împlinit 602 ani de atestare documentară, între 26 și 27 august, iar aproximativ 6000 de persoane au sărbătorit ziua comunei cu muzică, dans și multe premii. Primarul Gheorghe Stancu a venit cu multe surprize și a invitat pe scenă nume mari ale muzicii românești, printre care trupa Vunk și Sandra N și, nu în ultimul rând, Ansamblul Doina Bascovului, înființat în cadrul Casei de Cultură „Adriana Trandafir”.

6.000 de persoane au sărbătorit ziua comunei Bascov

Au fost oferite diplome de excelență cadrelor didactice, foștilor aleși locali, preoților, dar și personalităților cunoscute și recunoscute la nivel național pentru performanțele lor. Primarul Gheorghe Stancu a ținut să mulțumească localnicilor pentru prezența numeroasă. „Acest lucru nu face decât să ne motiveze pe noi, autoritate publică locală, să excelăm în organizarea de astfel de evenimente”, a transmis edilul.

Au fost prezenți și președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, vicepreședintele Marius Florinel Nicolaescu și consilierii județeni Bogdan Bălan, Monalisa Ioniță, Aurel Iacșa, Cristina Popa și Diana Lupaș. De asemenea, la sărbătoare au mai participat senatorul Cristina Stocheci, deputații Nicolae Pavelescu, Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea, Eduard Dima, director în cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București și primarii din orașul Ștefănești și comunele Albota, Nucșoara, Bradu, Bogați, Drăganu și Berevoești, Nicolae Velcea, Ion Dumitru, Ion Cojocaru, Stroe Dănuț, Ion Gîrleanu, Stan Claudiu Lucian și Bogdan Florin Proca.

„Bine v-am regăsit sănătoși! Participăm la sărbătoarea comunei dumneavoastră, iată, în număr mare, ca dovadă a respectului pe care vi-l purtăm. Este un moment de bucurie pentru noi toți care nu poate fi umbrit de evenimentele recente din județul Dâmbovița. Suntem alături de cei care se află acum pe patul de spital! Vă urez să fiți sănătoși, să vă creșteți copiii în liniște și să vă implicați în viața comunității ca și până acum. La mulți ani!” – Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș.
Președintele Ion Mînzînă a oferit primarului Gheorghe Stancu și Consiliului Local Bascov o diplomă de excelență pentru activitatea în administrația publică locală și pentru contribuția adusă la dezvoltarea economică, culturală și socială a localității. Seara s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.
M.S.

Citește și Sportivi din patru continente au jucat tenis în Bascov

Citește și „Doina Bascovului”, singurul ansamblu argeșean care participă la Festivalul – Concurs Național de Folclor „Mioveni”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *