Web Analytics

59 de misiuni ale pompierilor argeșeni pe raza județului în ultimele 24 de ore

de | 21.01.2022 19:43 | Actualitate

În perioada 08:00, 20.01.2022 – 08:00, 21.01.2022, pompierii argeșeni au gestionat 59 de misiuni pe raza județului nostru, iar cele mai semnificative dintre acestea au fost următoarele:

Militarii din cadrul Detașamentului de Pompieri Pitești au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din comuna Drăganu. Au ars doar materiale combustibile din componența unor aparate electrice depozitate în interiorul magaziei. Pompierii au stins incendiul cu operativitate, eliminând pericolul de propagare.

Pe parcursul zilei, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină la patru incendii de vegetație uscată, care s-au manifestat pe o suprafață totală de aproximativ 6,5 ha. Evenimentele s-au produs în localitățile Bogați, Căteasca, Rociu și orașul Mioveni. Intervenția pompierilor și a autorităților locale a făcut ca incendiile să nu se propage pe o suprafață mai mare de teren.

Citește și Trimis în judecată după ce a exploatat nisip fără permis

Un echipaj al Detașamentului de Pompieri Pitești a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs în municipiul Pitești, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și a lovit un branșament la rețeaua de gaze. La fața locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, iar în urma evenimentului nu au rezultat victime.

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Bradu au intervenit la un accident rutier produs în zona km 108 de pe A1, unde un autoturism a lovit glisiera de pe marginea autostrăzii. La fața locului, militarii s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și au asigurat zona împotriva izbucnirii unui posibil incendiu. Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu victime.

De asemenea, echipajele SMURD au gestionat în teritoriu 32 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar într-unul dintre acestea intervenția a fost asigurată de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii