Web Analytics

420.000 de euro este bugetul FC Argeș pe următoarele patru luni

de | 25.07.2019 13:25 | Actualitate

 

Consiliul Local Piteşti a aprobat ieri după amiază cu unanimitate de voturi bugetul echipei FC Argeş până în luna decembrie. Aleşii locali au alocat pentru următoarele patru luni suma de 1.960.000 lei, la care se adaugă încă 40.000 lei care vor fi alocaţi de SC Apă Canal şi SC Salubritate 2000, ceilalţi doi acţionari ai grupării din Trivale. Astfel, FC Argeş se va baza pe un buget de 2 milioane lei, echivalentul a 420.000 de euro.

Pe lângă banii de la bugetul local, în perioada următoare se vor semna şi contracte de sponsorizare cu diverse firme interesate să susţină echipa de tradiţie a Piteştiului şi a judeţului Argeş. Primăria Piteşti şi Consiliul Local vor face în continuare toate eforturile pentru susţinerea financiară a clubului din Trivale, astfel încât obiectivul asumat pentru noul sezon competiţional, şi anume promovarea în Liga I, să fie atins.

Consilierul local Cristian Gentea, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului FC Argeş, a spus în timpul şedinţei că suma nu este suficientă, însă primarul Cornel Ionică a dat asigurări că se va face o suplimentare de fonduri dacă va fi nevoie.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii