Elevii de la Seminarul Teologic din Curtea de Argeș au susținut Examenul de Certificare a competențelor profesionale

de | 6.06.2022 10:11 | Actualitate, Politica si Administratie

Zilele trecute, în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a avut loc Examenul de Certificare a competențelor profesionale pentru elevii Seminarului Teologic „Neagoe Vodă Basarab” din municipiul Curtea de Argeș. Elevii claselor de la Teologie Pastorală și Patrimoniu Cultural au fost examinați de o comisie formată din profesorii Seminarului care a fost prezidată de către Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Citește și: BACALAUREAT 2022: A început sesiunea de vară

Absolvenții de la Teologie Pastorală au avut de prezentat Proiectul de Diplomă realizat la una dintre disciplinele teologice de specialitate, iar proba practică a fost susținută la disciplinele: tipic-liturgică, muzică bisericească, catehetică și omiletică. Pentru absolvenții secției de Teologie Patrimoniu, proiectul de diplomă a constat în prezentarea icoanei la care au lucrat. La final, profesorii seminarului împreună cu elevii au avut ocazia să viziteze Palatul Arhiepiscopal care a fost restaurant recent din fonduri europene.

Citește și: Se lucrează pe drumurile din Argeș. Care este programul reparațiilor la infrastructura rutieră

Cei care au intrat în examen au obținut rezultate foarte bune la toate probele, fiind pregătiți pentru examenul de Bacalaureat.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *