Web Analytics

40 de voluntari de la Asociația Zimbrul Carpatin au organizat o acțiune de ecologizare în Găvana

de | 11.05.2021 09:23 | Actualitate

Un focar de infecție se prezenta zona Găvana, chiar în spatele școlii Nr.15. Reprezentanți ai asociației Zimbrul Carpatin audesfășurat o amplă acțiune de ecologizare.
Ne-a fost greu să credem că în Gavana, exact în spatele gardului de la Şcoală Nr. 15 şi exact sub geamurile atâtor cetăţeni se regăseşte un adevărat focar de infecţie. Ne-a fost greu să credem că există cetăţeni care se pot plimba pe acolo cu copiii şi câinii, dar care nu îşi fac timp să strângă gunoaiele din zonă! Şi totuşi era adevărat, zona arata ca după război, un război al unor cetăţeni cu bunul simţ, cu respectul şi dragostea faţă de natură şi de cel de lângă ei. Un război în care toţi suntem învinşi.
CITESTE SI Pitești: Copil de patru ani căzut de la etaj
Cei 40 de voluntari prezenţi la acţiune s-au comportat însă exemplar şi au curăţat, atât cât se putea zona! Vrem să rămânem cu speranţa că cei care se vor plimba pe acolo şi vor vedea munca noastră nu vor face iar mizerie!
Imaginile nu descriu nici pe departe haosul care era în acest petec de pădure şi care ar fi trebuit să fie o oază de recreere pentru cei din zonă!
Mulţumim pentru susţinerea acţiunii partenerilor noştri: Servsal Argeș şi OMV Petrom care au asigurat mănuşi, saci, dezinfectant şi apă pentru cei 40 de curajoşi în faţa cărora ne scoatem pălăria încă o dată!
Mulţumim şi celor de la SC Salpitflor Green S.A. care au preluat deşeurile pe care le am scos din pădure!
Următoarea acţiune va avea loc sâmbătă pe 22 mai în zona Zamfiresti şi vă aşteptam în număr cât mai mare!, au scris pe pagina de Facebook, voluntarii.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii