Web Analytics
scris marți, 09.07.2024

4 copii răniți, după ce au căzut cu tiroliana de la peste 2 metri înălțime, într-un parc de distracții

4 copii cu vârste cuprinse între 7 si 12 ani au fost răniți, marti, in parcul tematic cu dinozauri din zona Hațeg, județul Hunedoara. Conform primelor informații, micutii au căzut de la înălțime dupa ce s-a rupt coarda tirolienei pe care se dădeau.

4 copii răniți, după ce au căzut cu tiroliana de la peste 2 metri înălțime, într-un parc de distracții

Copiii, doi băieți și doup fete, au fost răniți în urma căzăturii de la câțiva metri inaltime. Mai multe echipaje medicale au intervenit in parc pentru a le acorda primul ajutor, relateaza Opinia Timișoarei.  La fața locului a fost trimis și un elicopter SMURD pentru a-l prelua pe cel mai grav dintre răniți, un băiat de 7 ani.

Citește și: Pompier rănit după ce o autospecială a ISU a fost cuprinsă de flăcări în timpul intervenţiei

„În parcul de distracții Dinosaur World Transylvania din comuna Râu de Mori a avut loc un accident în urma căruia 4 minori, doi băieți și două fete au suferit mai multe traumatisme pen cădere de la înălțime. Practic, din primele informații s-a rupt cablul tirolienei, iar cei 4 au căzut de la 2 – 2,5 metri. Intervențiamedicală este asigurată de Serviciul Județean de Ambulanță Hunedoara și un minor de 7 ani va fi transportat cu elicopterul la Spitalul din Hunedoara, iar ceilalți 3 vor merge la Spitalul din Deva. Copiii au suferit multiple traumatisme prin cădere de la înălțime”, au transmis reprezentantii ISU Hunedoara.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...