Web Analytics
scris miercuri, 13.12.2017

36 de proiecte ale primăriilor argeșene, finanțate de AFIR

conferinta afirÎn acest an, Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Argeș a efectuat plăți de aproximativ 20 de milioane de euro către beneficiarii publici și privați care au depus cereri de finanțare pentru proiecte.

36 de proiecte ale primăriilor argeșene, finanțate de AFIR

În cadrul conferinței de presă a OJFIR Argeș, directoarea instituției, Diana Eftene, a declarat că în acest an au fost efectuate plăți de aproape 7 milioane de euro către beneficiarii publici, în timp ce pentru beneficiarii privați s-au înregistrat plăți în valoare de 13 milioane de euro. În ceea ce privește proiectele beneficiarilor publici, acestea au fost evaluate, verificate și monitorizate de Centrul Regional Sud-Muntenia, care are sediul la Târgoviște.
În acest an, autoritățile locale din Argeș au depus la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 36 de cereri de finanțare pentru diferite proiecte. Potrivit directoarei Diana Eftene, au depus cereri de finanțare primăriile: Rociu, Miroși, Costești, Bogați, Hârsești, Bârla, Aninoasa, Bughea de Jos, Lerești, Lunca Corbului, Suseni, Rătești, Albești de Argeș, Ștefan cel Mare, Vedea, Poiana Lacului, Cocu, Micești, Coșești, Budeasa, Săpata, Schitu Golești, Stâlpeni și Pietroșani. Cele mai multe proiecte au fost depuse pe măsura 4.3. – Dezvoltarea infrastructurii agricole și silvice, pe măsura 7.2 – Investiții în crearea și modernizarea infrasctructurii de bază la scară mică și măsura 7.6 – Investiții asociate cu protejarea patrimoniului cultural, respectiv pentru crearea sau modernizarea căminelor culturale.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită