Web Analytics
scris joi, 12.09.2024

30 de ani de Jurnal de Argeş. „Urez întregului colectiv sănătate, putere de muncă şi determinare!”

A fost o perioadă, acești 30 de ani, în care am simțit profund legătura cu această publicație ca prieten al unei comunități jurnalistice profesioniste.

30 de ani de Jurnal de Argeş. „Urez întregului colectiv sănătate, putere de muncă şi determinare!”

Îi felicit, cu această ocazie, pe toți redactorii „Jurnalului de Argeș”, care și-au dedicat întreaga energie și competență profesională! Transmit în mod special gândurile mele de apreciere, considerație și mulțumire domnilor Cristian Vasile, Gabriel Grigore și Gabriel Lixandru, de care mă leagă o bună comunicare și sentimente de prietenie! Urez întregului colectiv sănătate, putere de muncă și determinare pentru a face posibilă apariția acestei publicații în că mulți ani de-acum înainte! La mulți ani „Jurnalului de Argeș”!
Ion Burnei, farmacist

Citește și 30 de ani de „Jurnal de Argeş”. „Sunt abonat şi vă citesc din scoarţă-n scoarţă. Vă urez să nu daţi faliment niciodată!”

Citește și 30 de ani de „Jurnal de Argeş”. „Vă doresc să continuaţi încă 30 de ani de-acum încolo, cel puţin, ca să vă mai citesc şi eu!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...