Web Analytics
scris joi, 03.10.2024

30 de ani de „Jurnal de Argeş”. „Cu profesionalism, să transmiteţi aşa cum ştiţi voi datele, şi cu bune, şi cu rele!”

Ziarul acesta nu mi-a lipsit de pe masă în nicio zi de miercuri, de peste 20 de ani. Dacă strângeam toate edițiile, aveam o arhivă acum. Femeia de serviciu mi-l aduce. Când vin dimineața, găsesc ziarul pe masă.

30 de ani de „Jurnal de Argeş”. „Cu profesionalism, să transmiteţi aşa cum ştiţi voi datele, şi cu bune, şi cu rele!”

E unul dintre săptămânalele în care chiar ai ce citi; îmi place foarte mult. Aveți paginile alea cu pozele jos (foto-pamflete – n.r.), puțin cam ironice. Iar cei care lucrează aici sunt profesioniști. Așa, se mai dau ziariști și ăștia care au un telefon și butonează pe el. Dar a butona pe telefon și a copia mesaje sau nu știu ce de la unul la altul asta nu e ziaristică. Vă urez mulți ani de aici încolo, mulți cititori, că au ce citi, și să vă dea Dumnezeu sănătate! Cu profesionalism, să transmiteți așa cum știți voi datele, și cu bune, și cu rele, pentru că transmiteți adevărul!
Gheorghe Stancu, primar la Bascov

Citește și 30 de ani de „Jurnal de Argeş”. „Cu «Jurnalul de Argeş» am colaborat impecabil!”

Citește și 30 de ani de „Jurnal de Argeş”. „Sunt abonat şi vă citesc din scoarţă-n scoarţă. Vă urez să nu daţi faliment niciodată!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...