Web Analytics
scris joi, 23.11.2023

3 sfaturi de stil pentru a crea ținute șic cu salopete elegante

Ești un fan al salopetelor elegante, dar nu ești sigură uneori cum să le porți corect? Dacă îți place acest obiect vestimentar, trebuie musai să înveți cum să accesorizezi o salopetă, cum să porți diferite stiluri de salopete, cum să porți o salopetă pentru diferite ocazii și să-ți dai seama ce pantofi să porți cu o salopetă.

3 sfaturi de stil pentru a crea ținute șic cu salopete elegante

Dacă întotdeauna ți-a plăcut cum arată salopetele de lux și cum o singură piesă poate face o ținută completă, e timpul să-ți cumperi mai multe. Ele transformă îmbrăcatul frumos și elegant într-o acțiune floare la ureche! La fel ca în cazul unei rochii: tragi o singură piesă pe tine și ești gata!

Încearcă să porți salopete în timpul călătoriilor! Ținutele tale de călătorie de vară pot fi alcătuite din salopete casual luminoase. Sunt ușor de stilizat și ușor de împachetat!

Dar salopetele pot fi elegante si puțin intimidante și, dacă nu sunt purtate corect, pot arăta neglijent sau te pot face să arăți mai scundă sau mai lată decât ești. Există un motiv pentru care vezi în principal salopete alb-negru. Sunt mai ușor de purtat și nu ai de ce să-ți faci griji că vei arăta prea excentric într-o salopetă cu imprimeu nebunesc. Cu o salopetă neagră sau albă, vei arăta de obicei mereu elegant și șic.

Ca să mergi la sigur, poți opta pentru piesele mai clasice și mai elegante. Poți alege culori simple, imprimeuri echilibrate și diferite texturi de salopetă, dar să ai întotdeauna grijă să alegi un model care să se potrivească perfect cu silueta ta.

Iată cum să porți o salopetă și punctele de care ar trebui să ții cont data viitoare când vei alcătui o ținută cu această piesă din garderoba ta.

Citește și Două concerte, vineri, la Filarmonica Piteşti! Cumperi un bilet la primul concert şi intri gratis la al doilea

1. Găsește potrivirea perfectă pentru salopeta elegantă

Achiziționarea unei salopete care se potrivește perfect corpului tău este cheia pentru a arăta impecabil. Nu purta o salopetă prea strâmtă sau prea lejeră. Dacă porți o salopetă prea strânsă, s-ar putea să emani acel vibe Catwoman și s-ar putea să te simți inconfortabil. Dacă porți o salopetă prea lejeră, îți vei pierde complet silueta, iar salopeta îți va copleși corpul. Poți opta pentru un model care are jumătatea de sus în stil halter, o talie strânsă și un picior larg. Nu trebuie să fie nici prea mare, dar nici prea mică pentru că este obligatoriu să poți să-ți evidențiezi silueta, lăsând la vedere cantitatea potrivită de piele în partea de sus și având talia accentuată. Găsești o mulțime de modele din care să alegi în magazinele online, unde poți consulta ghidul de mărimi pentru a fi sigură că plasezi comanda corectă.

2. Definește-ți talia cu o salopetă elegantă

Trebuie subliniat scopul de a nu-ți pierde silueta. Multe salopete au fie o centură de pânză de aceeași culoare ca și salopeta, fie poți adăuga foarte ușor o curea pentru a-ți defini talia. Strângerea salopetei în talie este o modalitate excelentă de a adăuga ceva feminitate lookului și de a-ți oferi acel aspect curbat. La modelele în culori simple sau mai ales nonculori poți adăuga și o centură aurie sau neagră pentru a adăuga un plus de contur. Dar ca să nu te complici prea tare cu acest aspect, optează pentru o salopetă care are deja o curea din același material și textură precum restul piesei.

Citește și Ionel Tudorache, un Zavaidoc al zilelor noastre!

3. Împerechează salopeta cu un blazer

Dacă peste bluzele de damă elegante poți adăuga un sacou sau un cardigan, de ce să nu faci asta și cu salopeta? Adaugă un plus de stil ținutelor tale. Chiar dacă salopeta ar putea sta singură, poți adăuga foarte ușor un blazer pentru a-i da ceva personalitate. Dacă nu ai purtat niciodată o salopetă înainte, vei observa că, împreună cu un blazer, te va face să te simți mai confortabil decât fără. Rupe aspectul și adaugă un strat suplimentar pentru a face salopeta mai subtilă. Atunci când alegi un blazer sau o jachetă, alegeți unul care îmbunătățește salopeta și se potrivește cu ocazia.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *