Web Analytics
scris joi, 07.03.2024

3 români, arestați după ce au torturat o fată de 12 ani, în Italia

Una dintre cele mai sângeroase povești înregistrate vreodată în Avezzano. Așa e descris un dosar, în cotidianul Il Messaggero, în care trei români sunt acuzați de mai multe fapte penale, potrivit G4Media.

3 români, arestați după ce au torturat o fată de 12 ani, în Italia

Citește și: DGA Maramureș. Grefier trimis în judecată pentru cinci infracțiuni!

Protagonista este o tânără care de la 12 ani a fost forțată să se căsătorească, iar apoi să cerșească. A avut un copil, însă acesta ar fi fost vândut de socrii, spune ea.

„Mă băteau și mă obligau să cerșesc în oraș. Uneori nu mâncam, iar când ajungeam acasă trebuia să predau întreaga sumă. Dar nu mă puteam odihni, pentru că trebuia să fac curat în casă și să pregătesc mâncare pentru întreaga familie. Odată ajunsă în Italia, am cerut să merg la școală, dar mi s-a spus că trebuie să muncesc pentru că am o familie”, le-a povestit fata procurorilor din L’Aquila în timpul interogatoriului la care a fost supusă.

”Mă duceau în fața supermarketurilor din oraș, să cerșesc de la ora 8 dimineața și mă luau la ora 20.00 și asta în fiecare zi a săptămânii”; spune ea.

Marți dimineață, carabinierii din Avezzano i-au ridicat pe acuzați de la domiciliul lor din Via Cavour și i-au transferat la închisoare. Mama minorei, care și-ar fi vândut fiica pentru 1.500 de euro acestei familii de români, este de asemenea anchetată.

Fata ar fi fost forțată să se căsătorească cu fiul acestei familii când avea doar 12 ani și ar fi avut și un copil, care i-a fost luat imediat ce s-a născut și predat unor străini.

Ancheta a fost declanșată în urma unei plângeri depuse de unii locuitori. În timpul anchetei, anchetatorii au constatat că minora a fost redusă la o stare de sclavie de către familia de naționalitate română.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *