21 de persoane amendate pentru că nu purtau masca la Târgul Săptămânal Bradu

de | 25.10.2021 12:27 | Actualitate, Home

În ziua de 24 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota, împreună cu jandarmii argeșeni, au organizat și desfășurat o acțiune,în Târgul Săptămânal Bradu, pentru pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV 2.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 21 sancțiuni contravenționale, în valoarea de 3.000 de lei, conform Legii 55/2020, pentru nepurtarea măștii de protecție.

De asemenea, polițiștii au desfășurat activități de prevenire, prin care au adus la cunoștința agenților economici și a persoanelor responsabile cu punerea în aplicare a prevederilor Legii 55/2020, să informeze permanent angajații, dar și clienții, că este important să respecte măsurile de protecție individuală, de distanțare socială și de igienă personală.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Facultatea de Jurnalism, Pitești, an 3 Colaborator la Jurnalul de Argeș

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate
Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate

Grecia a declarat, marţi, că cetăţenii cu vârsta de peste 60 de ani care nu se conformează unui nou ordin de vaccinare împotriva COVID-19 impus de guvern până pe 16 ianuarie vor primi o amendă lunară recurentă de 100 de euro. Citește și: Ordine în dezordine! RAFILA:...

Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României
Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României

FC Argeș s-a calificat în semifinalele Cupei României! A trecut de SSU Poli Timișoara, 0-0 la finalul celor două reprize de prelungire, 5-4 la loviturile de departajare. „Sfertul” alb-violet din Cupă s-a jucat într-o atmosferă deosebită. Cei aproximativ 2.000 de...