Web Analytics

20 de arbitri sunt anchetaţi de Comisia de Integritate a FRF pentru că au jucat la pariuri

de | 11.03.2023 09:57 | Actualitate, Home, Sport

20 de arbitri care fac parte din loturile pentru Liga 2 și Liga 3 ar fi jucat la pariuri, ei fiind în acest moment în atenția Departamentului de Integritate din cadrul Federației Române de Fotbal (FRF), potrivit gsp.ro.

Citește și: CJ Argeș caută soluții pentru a sprijini financiar echipajul de bob antrenat de Daniel Păcioianu

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a anunțat, joi, că Departamentul de Integritate anchetează mai multe cazuri suspecte de pariuri sportive, însă nu a dat numele celor implicați. „Toate anchetele care au fost în desfăşurare până acum confirmă faptul că ne interesează să avem un fotbal marcat de integritate. Departamentul de integritate anchetează foarte multe cazuri la nivelul fotbalului. Din păcate, nu vă putem împărtăşi care sunt cazurile şi în ce faze de derulare se află. În cele mai multe dintre cazuri există o colaborare cu organele statului. În cele mai multe cazuri am beneficiat de sprijinul autorităţilor statului, pentru că şi resursele sunt cu totul altele”, a declarat Burleanu.

Citește și: Ministrul Sportului, acuzat că și-a plătit tatăl din bani publici

În urmă cu doar câteva zile, un fotbalistului Cosmin Achim i-a fost reziliat contractul de către Petrolul Ploiești după ce jucătorul în vârstă de 27 de ani ar fi jucat de multe ori la pariuri chiar pe meciuri ale fostei sale echipe.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *