Web Analytics

179 de argeșeni sancționați pentru că nu aveau mască

de | 5.07.2020 14:29 | Actualitate

Instituția Prefectului Argeș informează că polițiștii și jandarmii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID -19. Prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, face apel la cetățeni să poarte masca de protecție, să evite zonele aglomerate și să respecte distanțarea fizică și igiena mâinilor, mai ales că în ultima perioadă ne confruntăm cu o creștere accelerată a numărului de cazuri COVID.
În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 126 de societăți comerciale. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de totală de 6.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.
Jandarmii argeșeni au aplicat și ei 3 amenzi în valoare de 2000 lei și 11 avertismente pentru nepurtarea măștii de protecție.
Pompierii au controlat 9 societăți comerciale și au verificat 146 de persoane. Dintre acestea, 25 au fost depistate nerespectând măsurile de protecție individuală, fiind aplicate amenzi în valoare totală de 5000 lei, în baza legii 55/2020.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii