16 unități de învățământ piteștene vor fi reabilitate și îmbunătățite

de | 29.10.2021 13:28 | Actualitate, Home

Contracte de investiții pentru reparații și îmbunătățiri la 16 unități de învățământ piteștene!

Ca urmare a finalizării licitației pentru o nouă etapă de reparații curente la un număr de 16 unități de învățământ, astăzi, 29.10.2021, au fost semnate contractele de lucrări cu ofertanții declarați câștigători – SC DAVID GENERAL GLOBAL SRL, SC BOGJOINERY PROD-INDUSTRIAL SRL, SC PROMEK TOOLS SRL, SC NADAL VOLT ENERGY SRL, SC RO CONSTRUCT CENTER S.R.L., SC DANICONVAL SRL, SC NEW MAR CONSTRUCT SRL – în valoare totală de 2.153.731,81 mii de lei.

 

 

Citește și Bobi Marinescu: „Mi-am făcut eu vaccinul, le-am arătat angajaţilor că nu mor şi s-au convins”

Firmele au ca termen de finalizare a lucrărilor două luni de la transmiterea ordinului de începere a acestora, unitățile de învățământ care vor beneficia de reparații și îmbunătățiri fiind următoarele: grădinițele cu program prelungit „Primii pași”, „Floare de Colț”, „Luminișul Pădurii”, „Armonia”, școlile gimnaziale „Nicolae Simonide”, „Ion Pillat”, „Traian”, „Tudor Arghezi”, „Marin Preda”, „I.L. Caragiale”, „Tudor Vladimirescu”, liceele tehnologice „Dacia” și „Astra”, Liceul Teoretic „Ion Barbu”, Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”, Colegiul Național „I.C. Brătianu”.
Primarul Cristian Gentea a prezentat constructorilor pretențiile municipalității privind calitatea lucrărilor finalizate și importanța respectării termenelor, accentuând faptul că o bună colaborare înseamnă asumarea atât a drepturilor, cât și a obligațiilor ce revin fiecăruia.
Viceprimarul Gelu Tofan i-a anunțat că va avea vizite programate și permanente în șantier, pe parcursul lucrărilor, alături de consilierul primarului pe probleme tehnice, Cristian Dumitru.

 

Citește și Valeriu Gheorghiţă: „CNCAV nu a avut fonduri pentru campania de comunicare şi de informare privind vaccinarea”

Administratorul public Lucrețiu Tudor a subliniat importanța dirigenției de șantier – garanția unei lucrări bune – asigurându-i pe ofertanții câștigători ai licitației că „experiența de un an de lucru cu constructorii ne-a învățat să fim foarte atenți la toate etapele lucrărilor în desfășurare, astfel încât să nu se mai repete greșelile din trecut!”
Semnatarii contractelor vor fi prezenți, în fiecare vineri, la întâlnirea cu primarul și cu reprezentanții primăriei, la ședința săptămânală cu constructorii, pentru bilanțul periodic și permanent al stadiului lucrărilor.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Argeș. Bărbat mort după ce a căzut de pe schelă
Argeș. Bărbat mort după ce a căzut de pe schelă

Un accident mortal a avut loc joi după amiază, în comuna argeșeană Moșoaia.  Potrivit informațiilor, un bărbat a căzut de pe schelă, de la o înălțime de cinci metri.  Citește și:Mihăești. Fetiță de șase ani lovită MORTAL de o mașină Acesta prezenta leziuni...

Se închide circulația rutieră în Pitești. Vezi străzile
Se închide circulația rutieră în Pitești. Vezi străzile

Serviciul Siguranță Rutieră din cadrul Poliției Locale Pitești informează că, începând cu data de 20 mai, ora 07:00, și până în data de 22 mai, ora 20:00, datorită desfășurării competiției ”Raliul Argeșului 2022”, se va închide circulația pe strada Teiuleanu,...


Loading RSS Feed