Web Analytics

15 persoane depistate cu material lemnos fără forme legale în Argeș

de | 21.04.2020 12:04 | Actualitate

 

În perioada 14 – 20 aprilie a.c., poliţiştii argeşeni au acţionat pe raza de competenţă, pentru combaterea tăierii, sustragerii și comercializării ilegale de material lemnos, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești, Direcției Silvice Argeș, precum și cu personalul silvic cu atribuții de control/de pază pe linie silvică, ocazie cu care au fost depistate 15 persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 56 de ani, care au tăiat sau transportat material lemnos pe drumurile publice cu atelaje sau autoutilitare, fără documente legale.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, conform Legii 171/2010, în valoare totală de 40.000 de lei și a fost confiscată cantitatea de peste 15 metri cubi lemn de foc de diverse esenţe, care a fost predată ocoalelor silvice competente.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Acest medic de la spitalul judetean, nu este om, ar trebui inchis pe viata, cat rau a reusit sa faca la niște oamenii nevinovati. Autoritatile, care sunt in masura trebui să ia cele mai drastice masuri cu acest impertinent medic.