Web Analytics
scris luni, 09.10.2023

15.000 de persoane au fost la Târgul „Rod cu Spor” de la Muzeul Golești

În perioada 06 – 08 octombrie a.c., la Muzeul Golești a avut loc a doua ediție a Târgului de meșteșuguri și produse tradiționale – „ROD CU SPOR”, la care au venit peste 15.000 de persoane, transmite CJ Argeș într-un comunicat.

15.000 de persoane au fost la Târgul „Rod cu Spor” de la Muzeul Golești

80 de producători și meșteri populari din șase județe au venit cu fructe, legume, conserve, carne și lactate, iar meșterii populari din domenii precum țesut, cusut, olărit, sculptură, păpuși, pictură pe sticlă au adus produse tradiționale românești.

Citește și Workshop cu experți internaționali, la Centrul Universitar Pitești

Printre vizitatori s-au aflat și primari și viceprimari ai comunelor și orașelor/municipiilor din județ, parlamentari, secretarul de stat de la MDLPA, Vlad Niculae, oaspeți din cele două localități înfrățite cu Consiliul Județean Argeș, Jelgava – Letonia și Chișinău – Republica Moldova, dar și fostul ministru al Agriculturii Petre Daea.

Programul artistic a fost asigurat de Orchestra „Doina Argeșului” a Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș, elevii Școlii Populare de Arte, Niculina Stoican, Chitariștii de la Argeș, Florin Chilian, Ducu Bertzi.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *