Web Analytics
scris miercuri, 17.08.2022

15.000 de euro, daune morale pentru eleva peste care a căzut un dulap în timpul pauzei

Directorul unei școli din județul Argeș și 2 cadre didactice trebuie să plătească daune morale de 15.000 de euro unei eleve peste care a căzut un dulap în timpul pauzei. Potrivit instanței, incidentul a avut loc din cauza „superficialității cu care s-a efectuat activitatea de profesor de serviciu pe școală”.
Accidentul a avut loc în octombrie 2016, la Școala Deagurile din comuna Recea, în timpul unei pauze. Eleva, care atunci era în clasa a IV-a, se juca împreună cu colegii și la un moment dat un dulap, care nu era prins în perete, s-a prăbușit peste ea, prinzându-i gamba piciorului drept.

15.000 de euro, daune morale pentru eleva peste care a căzut un dulap în timpul pauzei

Citește și: CANOTAJ POLITIC: Reglare de conturi guvernamentale “pe spinarea” sportului

Fata a ajuns la spital cu dublă fractură de tibie, iar ulterior a fost transportată la Spitalul Marie Curie din Capitală pentru a fi operată. A avut nevoie de 70 de zile de îngrjiri medicale, iar o perioadă a fost imobilizată la pat.
Când a avut loc accidentul, doi profesori erau „de serviciu”, fiind responsabili de siguranța elevilor în pauze. În acel moment, unul dintre ei era în cancelarie, iar celălalt lipsea.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită