Bănuit de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și înșelăciune a fost prins în flagrant

de | 2.04.2021 15:21 | Actualitate

 
Ieri, 1 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au depistat în flagrant delict un bărbat bănuit de fals material în înscrisuri oficiale, fals sub semnătură privată, uz de fals și înșelăciune.
Din cercetări a reieșit că un bărbat, de 33 de ani, ar fi falsificat actul de identitate al unei persoane și documentele unei societăți comerciale din Pitești, pe care o administra. Acesta ar fi folosit documentele și ar fi solicitat încheierea unui contract pentru achiziția de telefoane mobile și accesorii de la un operator de telefonie mobilă.
În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prins în flagrant delict, în municipiul Onești, județul Bacău, după ce ar fi cerut unui curier, în mai multe rânduri, să schimbe locul livrării unui colet cu bunuri de aproximativ 25.000 de lei.
Au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiului Onești și orașul Târgu Ocna, județul Bacău, fiind ridicate telefoane mobile și alte bunuri cu valoare probatorie.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru dispunerea de măsuri.
Citește și Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni și-a mărit capacitatea cu 19 paturi Covid-19

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii