Reținut după ce i-a distrus mașina soției

de | 31.03.2021 14:42 | Actualitate

În noaptea de 30 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor amenințare și distrugere, şi au reţinut un bărbat de 45 de ani, din Budeasa.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 30 martie a.c., pe fondul unui conflict spontan, bărbatul și-ar fi amenințat soția de 40 de ani, cu acte de violență și i-ar fi provocat distrugeri la autoturism.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

CITESTE SI Povestea locotenentului condus miercuri pe ultimul drum, în Pitești. „Gemenii Pohace, două suflete ce pot sta doar împreună”

 

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii