Web Analytics

Raed Arafat, mesaj dur pentru protestatari: „Protestează și vin cu puncte de vedere pe care trebuie să le probeze”

de | 30.03.2021 09:33 | Actualitate

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca cei care protesteaza fata de noile restrictii impuse de Guvern si contesta pandemia prezinta niste puncte de vedere pe care trebuie sa le probeze.
„Realitatea din Romania este alta din punct de vedere a pandemiei”, spune Arafat.
„Nu am ce sa comentez, decat ca protesteaza si vin cu puncte de vedere pe care trebuie sa le probeze. Realitatea din Romania este alta din punct de vedere a pandemiei”, a eclarat, luni seara, la Digi 24, Raed Arafat.
Seful DSU a prezentat evolutia cifrelor in ultimele saptamani si a aratat ca Romania a intrat in valul al treilea al pandemiei cu mai multe paturi de ATI pline, fata de valul doi.
„Daca luam cazurile active 77.082 cazuri. Unde eram in 5-6 martie: la 47.000. In 28 feb – 41.000. La 34.000 am ajuns la 4 februarie. Azi suntem mai mult decat dublat ca si cazuri si poate lua o tendinta de crestere daca nu respectam regulile”, a mai afirmat Arafat.
„Cei care urla sa ne spuna cum vad ei lucrurile”, a adaugat seful DSU.
Mii de persoane protesteza, luni, in intreaga tara, fata de noile restrictii impuse de Guvern. La proteste se cere inclusiv demisia lui Raed Arafat.

CITESTE SI Protest anti – mască și restricții în Piața Milea și în fața sediului PNL

 

 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii