Web Analytics

Bebeluș mort imediat după naștere la Spitalul de Urgență Pitești. Părinții vor să dea în judecată spitalul

de | 13.03.2021 09:46 | Actualitate

Doi tineri din Argeș au trăit clipe cumplite, asta după ce copilul pe care-l așteptaseră cu emoție, a murit la doar câteva ore de la naștere. Totul s-a petrecut sub ochii medicilor de la Spitalul de Urgență din Pitești, secția de Neonatologie. Aceștia spun ca bebelușul născut prematur a murit in urma unui stop cardio-respirator. Încă din primele ore a fost intubat, dar nu a mai putut fi salvat.

CITEȘTE ȘI Tânăr muscelean își dezvoltă pasiunea pentru fotbal la loturile naționale

“ Anul 2021, trebuia sa îmi aducă o minune ,un suflet care timp de aproape 37 de săptămâni s-a dezvoltat in pântecul meu,cu care am comunicat prin atingeri și înainte de a intra in sala de operație . Sunt sigură că eu am născut un copil sănătos . Degeaba ai un ginecolog bun,un medic bun care îți urmărește sarcina ,dacă neonatologul nu este bine pregătit .Am spus și o mai spun,deși pe bebelina mea nu o sa o mai aducă nimeni înapoi,măcar sa se facă dreptate .
Vei rămâne in sufletul meu pentru totdeauna ,îngeraș scump!”, este mesajul transmis de mama bebelușului pe contul său de Facebook.

Părinții bebelușului sunt hotarati sa depună o plângere penală împotriva spitalului pentru ca nu sunt convinși îndeajuns de eforturile medicilor. Tânăra nu ar fi avut niciun fel de problema pe tot parcursul sarcinii, chiar dacă bebelușul s-a născut prematur.

CITEȘTE ȘI S-au ales cu două dosare penale pentru conducerea sub influența alcoolului

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii