Web Analytics

S-au strâns banii pentru operația la ochi a băiatului umilit de învățătoare din cauza mărțișorului. Românii au donat, impresionați de poveste

de | 11.03.2021 09:46 | Actualitate

Familia lui Nicolae, băiatul din comuna Slobozia, care și-a supărat învățătoarea pentru ca i-a dăruit un mărțisor “urât”, a strâns peste 30.000 de lei, după ce românii au hotărât să cumpere mărțișoarele confecționare de acesta. Banii strânși vor fi folosiți pentru operația la ochi a băiatului, pe care în momentul de față nu o poate face pentru ca este prea mic.

CITEȘTE ȘI Lecţia de istorie. Mari iubiri

„Ni s-a spus ca nu-l poate opera acum, el fiind foarte mic, ochii lui sunt in crestere. Daca va interveni acum riscurile sunt foarte mari, i se poate face dezlipire de retina. Vom pastra totul pentru operatie, pentru ca ne va fi foarte greu sa facem rost de acesti bani, pentru ca stim foarte bine prin ce am trecut. Trebuie schimbati ochelarii de doua ori pe an, speram sa-l opereze mai tarziu”, a declarat Ionuț Bălașa, tatăl lui Nicolae.
Până se va ajunge la operație, Nicolae trebuie să meargă la control o dată la 3 luni.

„Noi le mulțumim foarte mult tuturor că au fost alături de noi, foarte multe persoane au fost alături de noi. Nu ne așteptam. Am crezut că la câte uși ni s-au închis, nu mai găsim nicio speranță. De fapt, alături de Nicolae, că alături de el au fost”, a mai spus tatăl băiețelului.

CITEȘTE ȘI „Copilul nu a trecut peste acel moment cu mărţişorul… Mai este de lucrat cu el la psiholog”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii