Web Analytics

Oficial. Emilia Mateescu, noul prefect al Argeșului. Emanuel Soare, subprefect

de | 3.03.2021 17:29 | Actualitate

Este oficial! Emilia Mateescu este noul prefect al județului Argeș. „HOTĂRÂRE a Guvernului privind numirea doamnei Mateescu Emilia în funcţia de prefect al județului Argeş”, se arată pe Monitorul Oficial. Aceasta își va începe activitatea de mâine, 4 martie. Înainte de a fi executor judecătoresc, Emilia Mateescu a fost educatoare în comuna Slobozia, apoi la Costești, în satul Stârci, și apoi în Pitești.

Citește și Algoritmul negocierilor lasă PNL Argeş fără prefect

În ședința Guvernului de astăzi, 3 martie, au fost eliberați din funcții 38 de prefecți din țară și 60 de subprefecți și au fost numiți 36 prefecți și 75 subprefecți.

Tot astăzi, Andrei Ciungu a fost eliberat din funcția de subprefect. „HOTĂRÂRE a Guvernului privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al județului Argeş de către domnul Ciungu Cristian-Andrei”.

Citește și Au fost aleși noii subprefecți ai Argeșului

Noii subprefecți ai Argeșului sunt Emanuel Soare (fost prefect) și Lucian Ionescu (fostul șef al Cancelariei Prefectului).

„HOTĂRÂRE a Guvernului privind numirea domnului Ionescu Lucian-Mihai în funcţia de subprefect al județului Argeş;
HOTĂRÂRE a Guvernului privind numirea domnului Soare Emanuel în funcţia de subprefect al județului Argeş”, se arată în Monitorul Oficial.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii