Web Analytics

Trei noi fluxuri de vaccinare în Câmpulung, Mărăcineni și Izvoru

de | 26.02.2021 15:15 | Actualitate

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeș a hotărât înființarea a trei noi fluxuri de vaccinare dar și permiterea spitalelor covid din județ să trateze pacienți non-covid.

„În ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (de astăzi, 26 februarie) au fost adoptate următoarele hotărâri:
– Permiterea spitalelor covid, din județul Argeș, să trateze și pacienți non-covid, în acest sens fiind aprobat un număr de paturi non-covid pentru fiecare unitate spitalicească COVID. Acestă soluție propusă de CJSU vine în întâmpinarea pacienților cu afecțiuni, altele decât covid, dar permite și revenirea în regim de urgență la statutul de spital covid, în cazul în care există o creștere accelerată a numărului de cazuri și a numărului de pacienți covid. Direcția de sănătate publică așteaptă de la spitale ultimele propuneri pentru eliberarea avizului de funcționare a spitalelor în regim mixt, aviz care se dorește să fie valabil începând cu 1 martie;

Citește și Cinci spitale din Argeș doresc să reia activitatea în regim mixt (COVID și non-COVID)

Citește și Situația epidemiologică din județul Argeș-Covid-19

– Înființarea a trei noi fluxuri de vaccinare, cu vaccinul Pfizer, în localitățile Câmpulung, Mărăcineni, Izvoru;

– Trecerea școlilor, din localitățile Cuca și Dobrești, din scenariul galben în scenariul verde”, a transmis Instituția Prefectului Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii